Projekt WCAAF

We Care About African Football – WCAAF er en forening der blev stiftet i 2017 for at hjælpe fodbold klubben Royal Sportive i Ghana.

WCAAF We Care About African Football gør et stort stykke frivilligt arbejde i Vestafrika Ghana i byen Nuguna for børn og unge mennesker der har brug for hjælp og her har vi som forening valgt og rette vores hjælp med forskellige projekter som fodbold svømning og skole projekt da vi mener at disse projekter er med til og gøre en forskel for det afrikanske folkefærd og med fremtiden vil vi være med til skabe succes.

Første gang vi gjorde en forskel sendte vi over 800 Kilo fodbold udstyr afsted med containerskib med hjælp fra danske fodbold klubber til gavn for fodbold klubben som virkelig havde brug for vores hjælp og samarbejdet forsætter med det mål og gøre det nemmere for klubben og dens spillere.

Vi som forening rejser afsted igen til Februar for at udvikle vores samarbejde endnu mere med de overnævnte projekter som er i støbeskeen og som bare skal afvikles og holdes ved lige og ikke mindst danne mere netværk i Ghana og med de lokale og vores kommende ønske projekter og det vil være at skabe vandbrønde og lys det er noget som vi danskere mere eller mindre tager for givet men ved nærmere eftertanke dækker lys mange basale behov uden man egentligt tænker over det herhjemme i Danmark men i Afrika generelt er lys noget som man kan bruge til mange ting som

at se og lave mad og lys  til at gå på toilettet efter kl. 19 og til at se til sine børn lys til at lave håndarbejde eller andet, der kan sælges på markedet lys til at se til sine husdyr – også hvis de skal føde unger lys til at læse lektier Lys til at se andre mennesker lys til at læse avis og meget mere. Har man lyst til og være sponsor eller samarbejdspartner er man meget velkommen til at tage kontakt til os.