WCAAF Protektorer

Sepp Piontek som fodboldspiller spillede både for Werder Bremen og det tyske landshold, men i Danmark er han bedst kendt som træner for det fodboldlandshold, der for alvor satte Danmark på kortet i 1980erne, og som talte stjerner som Michael Laudrup, Preben Elkjær, Morten Olsen, Frank Arnesen, Jan Mølby og Søren Lerby. Spillere som udover præstationer på det danske landshold også alle spillede i storklubber rundt omkring i Europa.

Piontek bragte disciplin og ambitioner til det danske landshold, samt en tro på, at det rent faktisk kunne lade sig gøre for et lille land som Danmark at spille med på de helt store scener. Det håber vi igen kan lykkedes til sommer til VM i Rusland – og her tænker vi, at en aften med Sepp må være den perfekte optakt. 

Lars Olsen sæsonen 2005-2006 førte han Randers FC han  op i Superligaen samtidig med at han førte holdet til sejr i landspokaltuneringen og I 2006 blev Lars Olsen endvidere kåret som årets træner i Danmark på grund sin succes med Randers FC. I efteråret 2007 blev Lars Olsen cheftræner for Superligaklubben OB, med hvem han i sin første sæson opnåede en 4. plads i ligaen. I de to efterfølgende sæsoner opnåede OB under Lars Olsens ledelse sølvmedaljer. Dette var den resultatmissægt bedste periode i klubbens ligahistorie, siden guldet sidste gang blev vundet i 1989. I september 2010 blev Lars Olsen fyret i OB sammen med den øvrige sportslige ledelse.

I november 2011 blev han Færøernes landsholdtræner. Efter tre år som Færøernes træner, førte han holdet til to sensationelle sejre mod de tidligere europamestre fra Grækenland; første gang i november 2014 i Piræus hvor Færøerne vandt 1-0 og senere på hjemmebane den 13. juni 2015, da Færøerne slog Grækenland 2-1.

Mikkel Beck er en dansk spilleragent og tidligere professionel fodboldspiller  med karrierer i bl.a. B1909, SC Fortuna Köln Middlesbrough Lille OSC og han deltog med landsholdet i EM 1996 og 2000

Flemming Østergaard er tidligere formand for bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment A/S

Karim Zaza er en dansk/marokkansk tidligere fodboldmålmand og nuværende målmandstræner under Michael Laudrup hos Lekhwiya SC i Qatar.